Wat klanten zeggen

Review

Mijn ervaring bij Agnetha is heel fijn. Agnetha zorgt in de eerste plaats vanuit haar eigen natuurlijke zijn, voor een zacht, veilig gevoel. Luisterend, rustig, oordeelloos en open. De ademsessie die ik heb ervaren was verrassend en bevrijdend! Ik had niet verwacht dat een ademsessie zoveel teweeg kon brengen. De rustige begeleiding, mooi aangeklede ruimte en het gebruik van klank en muziek, maakten het tot een bijzondere ervaring. Iets wat bij mij veel indruk heeft gemaakt. Het ruimt op, opent deuren en bevrijdt!

Jan S.

Niet wetende wat het voor mij zou doen, heeft het veel gebracht.

Vooral rust in mijn hoofd en lijf.

Niet meteen, maar gaandeweg de weken werd het steeds duidelijker.

Sandra

Na een paar pittige jaren en de nodige trauma’s die ik in mijn leven heb meegemaakt ben ik “mijn pad” ingeslagen. 1,5 jaar geleden tijdens de behandeling bij een psycholoog voelde het of had ik meer nodig. Maar niet mentaal. Ik ben toen ik aanraking gekomen met energetische massage die mij veel hebben geholpen. Vandaar uit adem reis gedaan en nu was het tijd voor BRTT. Er zit nog zoveel emotie. Dat wil eruit maar dat lukt mijzelf niet. Ik heb de stap gezet om dit bij Agnetha te doen. Dit omdat ik 1,5 jaar geleden bij haar in de auto zat toen we gingen dippen in de koude zee en ik toen zei ik durf dat (nog) niet. Agnetha deed toen een opleiding voor BRTT en ademwerk. Vandaar mijn keuze voor Agnetha. Veilige handen.

Vanochtend wakker worden met hoofdpijn. Spanning voor wat er gaat komen. Agnetha vertelde wat BRTT inhoudt en wat er kan gebeuren. Ik mocht ontspannen gaan liggen. Even landen. Na een paar oefeningen gingen we het opzoeken. Er kwam van alles los. Schudden van mijn hele lichaam, verschillende emoties. Het was heel heftig en intens. Het voelde of had ik een marathon gelopen. Oververhit van alle energie die los kwam. Moest echt even bijkomen. Toen ik weer was bijgekomen voelde ik dat er ruimte was. Een last was weg. Weet niet wat het is geweest maar dat maakt niet uit. Nu paar uren later voel ik me leeg, moe, soms nog wat emotioneel en zo’n gevoel dat je heb als je uit een warm bad komt. Benieuwd wat ik de komende dagen nog kan voelen. Neem deze week even extra tijd voor mijzelf. Ben nu wel blij dat ik deze stap heb gezet. Het vervolg van mijn pad gaat telkens verder en ben blij met mijn vrouwen cirkel die ik heb gevonden die mij helpen met mijn pad.

Karin

Zo fijn om Agnetha te kennen.

Bij haar kan ik voelen dat zij haar innerlijk werk zelf al heeft gedaan en daardoor een veilige setting creëert waarin je los kunt laten en de diepte in kunt gaan.

BRTT/TRB heeft mij geholpen om recent trauma te zien voor wat het is, zodat ik kan doorgaan met het pad wat ik bewandel.

En buiten dat is het ook nog eens een heel fijn mens.

Hennie Berkenpas